| მწარმოებელი | |
|---|---|
| მოსამზადებელი ფორმა | |
| წონა/მოცულობა | 0,5 კგ, 1 კგ, 25 კგ |
| აქტიური ნივთიერება | |
| აქტიური ნივთიერების კონცენტრაცია | 980 გ/კგ სპილენძის სულფატი |
| ქიმიური კლასი | |
| კულტურა | გარგარი, კომში, მსხალი, ხახვი, კიტრი, ატამი, ქლიავი, პომიდორი, ციტრუსი, ბალი, ყურძენი, ალუბალი, კარტოფილი, ვაშლი |
| Დაავადება | ანთრაქნოზი, კლასტეროსპორიაზი, კოკომიკოზი, ხუჭუჭა, კურძნის ჭრაქი, მონოლიოზი, ვაშლის ნაცარი, პერონოსპოროზი, ლაქიანობა, ფიტოფტოროზი |



